Zavolajte nám +86-18680261579
Napíšte nám sales@gzzongyi.com

Ako nainštalovať hlavné telo zámku dverí?

2022-10-12

door lock


Zámok dverí domu je zvyčajne guľový zámok. Pred inštaláciou rozobertedo alebo lock. Polovica zámkov dverí s kľúčovými otvormi je inštalovaná mimo dverí. V strede dvoch hemisfér je diera. Dierku prepichneme malým železným kužeľom a pologuľu bez kľúčovej dierky zakrútime. Hemisféra vo vnútri dverí bola odstránená. Potom sledujte zvyšok zámku dverí. Okrem pologule kľúčovej dierky je na hriadeli spojovací hriadeľ a dva krúžky. Po zložení dvoch krúžkov ich môžeme začať inštalovať.


door lock


Vložte pologuľu s otvorom pre kľúč do otvoru dverí a uistite sa, že pologuľu s otvorom pre kľúč umiestnite zvonka, inak bude potrebné ju nainštalovať znova. Potom musíme nastaviť západku. Západka je kľúčová časť, kde môžeme otvárať a zatvárať dvere, keď otočíme kľučkou zámku. Potom, čo použijeme malý železný kužeľ na posunutie jazýčka zámku, môžeme otočiť jazýček zámku rukoväte, aby fungoval normálne. Potom nainštalujte dva krúžky, ktoré ste práve vybrali z vnútornej strany dverí do zámku. Po nainštalovaní malého krúžku na vnútornej strane je potrebné ho upevniť skrutkami. Veľký krúžok na vonkajšej strane je inštalovaný priamo na otvor pre skrutku.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy